SMART produktdesign

Close

SMART produktdesign

Ingeniørutdanningen i SMART produktdesign gir deg kunnskap om hvordan produktutvikling foregår. I studiet lærer du om materialer, form, mekanikk, produksjonsmetoder og økonomi for å kunne møte kundenes ønsker og forventninger om funksjonelle og attraktive produkter. Det blir lagt vekt på å utvikle ferdigheter innen visuell kommunikasjon og 3D-design.

Med denne maskiningeniør-utdanningen som bakgrunn, kan du velge mellom et bredt spekter av ingeniørjobber innen både det globale og lokale jobbmarkedet. Alt fra kaffetrakteren du finner hjemme til store offshore-installasjoner og prosessanlegg, produseres av ingeniører. På dette studiet får du utfordret og trent dine evner til å ta frem nye løsninger både rundt funksjonalitet og form, og ikke minst bærekraftig produksjon.

Robotprosjekt

Alexander Wesseltoft Zachariassen (SMART produktdesign) og Gaute Stadheim (elektro-automasjon og robotikk) har utnyttet hverandres kunnskap for å automatisere en prosess for en leverandør i Norge.

Hvorfor Campus Vestfold?

Den teknologiske utviklingen som skjer nå er veldig spennende – og enda mer spennende å ta del i. Våre ingeniørutdanninger gir deg mulighet til å bidra i denne utviklingen.

Møt utfordringer i trygge rammer

Ingeniørstudiet for studentene ved Campus Vestfold og Campus Kongsberg starter med 2 dagers bli kjent-samling på hotell, slik at studenter og forelesere skal bli kjent med hverandre. Her gjennomfører vi praktiske oppgaver og øvelser i grupper, i tillegg til sosiale aktiviteter. Dette er en interessant og trygg start på studiene.

Hvordan søke?

1

Les mer om hva studiet innebærer:

2

Søk hos Samordna Opptak. Frist: 15.04.2019
Opptaksperioden starter 01.02.2019

3

Mangler du fordypning i matte og fysikk?

Lurer du på noe?

Om du har spørsmål om studiemiljøet, faglig innhold eller hva enn det måtte være i forbindelse med Campus Vestfold, kan du ta kontakt med Ragnar eller Merete. De svarer deg så godt de kan, eller henviser deg videre til rett person.

Ragnar Niemi Berg
Ragnar Niemi Berg

Programkoordinator/Høgskolelærer

Merete Hovet
Merete Hovet

Studieveileder

Vi jobber her!

Birgitte Prebensen
Birgitte Prebensen

Høgskolelektor

Per Olaf Stensgaard
Per Olaf Stensgaard

Høgskolelektor

Svein Mindrebøe
Svein Mindrebøe

Overingeniør

Truls Frednes
Truls Arne Frednes

Høgskolelektor

Bao Quoc Ta
Bao Quoc Tha

Postdoktor

Nhon Van Vo
Nhon Van Vo

Førsteamanuensis

Lars Roseng
Lars Eric Roseng

Førsteamanuensis

Olga Lytvynova Eriksen
Olga Lytvynova Eriksen

Høgskolelektor